Sedmo moto-hodočašće u organizaciji Moto kluba Brotnjo održat će se od od 13. do 15. svibnja.

Kako smo doznali od organizatora za prvi dan hodočašća predviđeno je okupljanje motorista u kampu na Tromeđi, dok je programom moto-hodočašća za 14. svibnja predviđeno hodočašće na Brdo ukazanja, ručak u kampu na Tromeđi, defile, sv. Misa i blagoslov motora, kao i zabavni program u večernjim satima nakon što se motoristi ponovno okupe u kampu.
Polazak motorista iz kampa na Brdo ukazanja najavljen je za 12 sati, a ručak i druženje u kampu za 14,30 sati. Nakon ručka uslijedit će defile sudionika moto-hodočašća čije će odredište biti crkva sv. Jakova u Međugorju gdje će bit slavljena sv. Misa i upriličen tradicionalni blagoslov motora i njihovih vozača.

Kao i ranijih godina organizatori moto-hodočašća pobrinuli su se i za zabavni program pa će tako u kampu na Tromeđi ove godine nastupiti rock sastav Opća Opasnost. Ulaz na koncert će biti slobodan, a za posljednji dan moto-hodočašća predviđeni su jutarnja kava i povratak domovima sudionika moto-hodočašća koji su ranijih godina u Međugorje dolazili iz svih krajeva BiH i Hrvatske, ali i iz Slovenije, Srbije, Austrije, Njemačke i brojnih drugih europskih zemalja.

 

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 1.3.2021.
01. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.