Zajednica „Vjera i svjetlo KRALJICA MIRA“ Međugorje dio je međunarodne obitelji Zajednica „Vjera i svjetlo“ koja će slijedeće godine 2021. obilježiti 50 godina svog djelovanja i to ponovno u Lourdesu gdje je na velikom hodočašću osoba s poteškoćama, njihovih roditelja i prijatelja 1971. godine cijela ova priča pod vodstvom Marie - Helene Matthieu i Jeana Vaniera i započela.

U Međugorju ova Zajednica djeluje već više godina, ali se prošle godine pod duhovnim vodstvom fra Zvonka Benkovića ipak ponajviše ustrojila, toliko da je bila i glavni nositelj organizacije Međunarodnog hodočašća za djecu i osobe s teškoćama i invaliditetom.

Ciklus susreta 2019. – 2010. započet će s Božjom pomoći u subotu 26. listopada 2019. u 16,00 sati u Majčinom selu.

Iz Zajednice pozivaju sve stare članove, kao i sve zainteresirane koji žele biti dio ove velike međunarodne obitelji koja pokušava živjeti Evanđelje kroz služenje najmanjima u društvu da im se slobodno pridruže u zajedničkoj molitvi, pjesmi, radionici, Euharistiji i druženju.

Dođite i vidite!

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
BOŽANSTVENA KOMEDIJA Ovako zvuči prijevod Biblije na hercegovački
12. Dicembre 2019.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.