Život nam se u ovo vrijeme zbog pandemije koronavirusa sve više odvija on-line.

Škola, kupovina, posao, pa i molitveni i liturgijski program. Svete mise se prenose na HRT3 i na Laudato TV, a brojni su i svećenici koji prenose „svoje mise“ preko vlastitih facebook profila.

Večernji molitveni program u Međugorju ima najduži vijek live straminga jer ga prate, ne samo vjernici koji sada ne mogu ići na mise zbog pandemije, nego i brojni Gospini štovatelji i zaljubljenici u Međugorje diljem svijeta.

Sada kada su se ova dva razloga povezala, broj onih koji prate večernji molitveni program, neprestano raste i doseže milijunske preglede na komunikacijskim kanalima Radiopostaje Mir Međugorje, koja je na svojoj službenoj facebook stranici donijela podatak kako je nedjeljni večernji molitveno - liturgijski program 29. ožujka 2020. praćen s čak 3 069 301 IP adresa.

Vodstvo ICMM iznosi zahvalnost svima onima koji svakodnevno odvajaju svoje vrijeme od obitelji, te svoje zdravlje i znanje stavljaju na raspolaganje kako bi vjernicima diljem svijeta omogućili prijenos večernjeg molitvenog programa.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Željko Vasilj za BHRT: Očekujemo domaće hodočasnike u Međugorju i otvaranje granica
04. Giugno 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.