Trebamo Vašu pomoć – podržite nas! Rad na stranici zahtijeva mnogo vremena i financijskih sredstava. Iz tog razloga smo uveli mogućnost da nas vi, čitatelji portala Medjugorje-info podržite svojim donacijama.

Kako je s vremenom portal postajao sve obimniji i sadržajniji, početni resursi su postali nedovoljni da zadovolje sadašnje potrebe i unaprijede naše mogućnosti. Svojim donacijama ćete podržati nesmetan rad i daljnji razvoj ali najviše svima zajedničku nam povjerenu misiju i poslanje - Trijumf Marijinog Bezgrješnog Srca u svijetu.

Nama je veliki izazov i čast svoje apostolsko poslanje voditi digitalnim putevima, pronalaziti načine i mogućnosti kako bi naviještali Krista, utjelovljenu Božju riječ i priopćavali drugima mnogoliku Božju milost.

Pavlovom opomenom "Jao meni ako evanđelja ne navješćujem" (1 Kor 9,16) pozvani smo odgovoriti na taj izazov. Izazov smo prihvatili i pokrenuli Medjugorje-info sa naglaskom na međugorsku duhovnost i Gospine poruke.

Gospine poruke su ništa drugo doli evanđelje izrečeno jednostavnim riječima i majčinskim srcem a Međugorje koje je Gospa posvetila svojim ukazanjima postalo je znak vremena u kojem živimo. Vođeni Njezinim riječima, brigom, opominjanjem i nepresušnim izljevima milostima naše sredstvo evangelizacije u ovom Gospinom vremenu je - biti Njene ispružene ruke.

'Budite svjetlo i ispružene ruke ovom nevjernom svijetu da bi svi upoznali Boga ljubavi'

'Budite moje ispružene ruke u ovom svijetu koji Boga stavlja na zadnje mjesto'

'Budite moje ispružene ruke, ruke ljubavi za sve koji su se izgubili, koji nemaju više vjere i nade'

To je naša misija!

Podržite nas prema svojim mogućnostima, bez obzira na iznos, svaka donacija potaknut će nas u naporima da povećamo kvalitetu portala s ciljem da međugorska duhovnost dođe do svakog doma i srca.

Donaciju možete uplatiti karticom (kreditnom ili debitnom) putem interneta na PayPal račun portala Medjugorje-info ili na devizni račun koji Vam donosimo u nastavku:

IBAN: HR4123400093215227645
swift: PBZGHR2X
PBZ

Kunski račun 
IBAN: HR7223400093232118764 
SWIFT:PBZGHR2X

Vrsta uplate: POKLON

Za sva pitanja možete nam se obratiti na e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Vašu potporu možete iskazati na jedan važan i značajan način, a to je MOLITVA. Duhovna podrška koju nam izražavate na taj način ima snagu providjeti sve naše potrebe. Od srca svima unaprijed hvala! Neka vas dobri, milosrdni i svemogući Bog po zagovoru Kraljice mira, blagoslovi i čuva od svakog zla.

Uredništvo i suradnici portala Medjugorje-info.com

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 28.9.2020.
28. Settembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.