Pogledajte video spot u kojemu deset svjetski poznatih hrvatskih sportaša i umjetnika poziva u Hrvatsku predstavljajući njezine ljepote, poznate lokacije i turističke proizvode.


Pod sloganom 'Croatia - full of life', u sportu se osim Luke Modrića pojavljuju i tenisač Marin Čilić, nogometaši Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić i Ivan Rakitić, ali i košarkaš Dario Šarić, kao i poznati duet 2 Cellos, glumica Zrinka Cvitešić te glazbenik Maksim Mrvica.

Ovim se promotivnim spotom Hrvatsku želi dodatno pozicionirati na međunarodnom tržištu kroz poznate osobe, a nastavno na velike sportske događaje. Osim poznatih hrvatskih destinacija, spot ima za cilj i promociju ostalih oblika ponude, poput kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomije, aktivnog odmora, nautike, prirodnih ljepota i drugih segmenata hrvatskog turizma. Promotivni spot objavljen je na službenom YouTube kanalu Hrvatske turističke zajednice.

 

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 20.10.2020.
20. Ottobre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.