Dorijan Božić prije nekih godinu dana objavio je svoju prvu pjesmu ‘Vukovaru mom’. Tekst je napisao sam, a glazbu je napravio u suradnji s Krunom Macolom Licitarom, koji je i autor aranžmana.

“Unatoč svemu, bio sam odgajan bez trunke mržnje i s puno ljubavi za druge ljudi koji me okružuju, bez obzira na njihovu nacionalnost. Imao sam zdrav razum i nisam bio ograničen u glavi, poštujući različito od sebe. Trenirao sam nogomet, ali na žalost nikad nisam dobio pravu priliku da se dokažem kao i mnogi drugi koji su bili talentirani i uporni. S obzirom na to da sam uvijek htio nešto više i samim time proširiti svoje vidike, upoznati nove ljude i proći nešto u životu sa samo 18 godina, poslije srednje škole otišao sam raditi i igrati nogomet u Pulu”, ispričao je Dorijan, koji se prije nego što je otkrio glazbu bavio nogometom.

“Predstavljam vam svoju prvu autorsku pjesmu “Vukovaru mom” koja je ujedno i moja prva napisana pjesma te moje prvo stajanje pred mikrofonom. Pjesma vokalno možda nije otpjevana na najvišem nivou, ali je otpjevana s puno osjećaja, a siguran sam i u to da ćete iste osjećaje i sami imati”, poručio je Dorijan.

Glas Slavonije

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Papa Franjo čestitao imendan kardinalu Puljiću
22. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.