Tomislav Nosić je mladi Hrvat iz Kanade koji svoj glazbeni put gazi od najmlađih dana.

U svojih 29 godina života nastupao na brojnim natjecanjima, festivalima, skupovima po Kanadi, BiH, Hrvatskoj i drugdje. Kao jednu od većih nagrada u svojoj pjevačkoj karijeri, osvojio je u kolovozu 2011. nagradu Direktora festivala na 18. Festival “Melodije hrvatskog juga” u Opuzenu.

U 2016. godine odlučio se na potpuni glazbeni zaokret. Pop-izričaj zamijenio je duhovnom. Te iste godine je snimio svoj prvu duhovnu pjesmu zajedno sa zborom Mihovil pod nazivom “Cesta života” i nastupao je na PapaFestu u Solinu. U 2018 godine objavio je drugu duhovnu pjesmu “Ti (Ti mi budi)”

Ovih dana predstavlja svoju novu pjesmu imena “Moj Bog” s kojim je nastupao na ovogodišnji Sudamja fest u Splitu. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Tomislav Marić. Aranžman i produkciju, uz Tomislava Nosića, potpisuje mladi američki glazbenik Arthur Ward.

“Božja je snaga iznad svakog nemira, ali i svake prepreke na koju u životu naiđemo. Upravo se te misli privlače kroz stihove pjesme, koju izvodim” kaže Tomislav : 'Ova tama noći, ova svijetla dana. Prolazno će proći, past pod Božjom moći'

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Španjolska će dopustiti marš feministica, dok ograničava bogoslužje
01. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.