U organizaciji Hotela Brotnjo u Čitluku završen je prvi tečaj škole plivanja pod vodstvom diplomiranih profesora kinziologije Ive Buntić i Franje Lovrića.

Nakon mjesec dana obuke diplomu plivača početnika dobilo je 25 polaznika Škole plivanja. Polaznici  su na završnom ispitu uspješno položili elemete 1. stupnja koji obuhvaćaju:  samostalan skok u vodu, samostalno održavanja na vodi kao i zadnji najvažniji dio samostalno plivanje u najmanjoj dužini od 12,5 metara koliko je dug zatvoreni bazen Hotela Brotnjo u Čitluku. Instruktori škole plivanja nisu krili svoje zadovoljstvo uspjehom prvog tečaja kao i odazivom djece. Posebno zadovoljstvo moglo se vidjeti na licima roditelja dok su promatrali svoju djecu u prvim plivačkim koracima. 

Nakon završenog prvog tečaja djeca po vlastitom izboru nastavljaju sa dodatnim tečajevima usavršavanja plivačkih tehnika, a u pripremi je i novi ciklus obuke neplivača koji je već popunjen kako su nam potvrdili instruktori. Uz Školu plivanja za djecu u programu obuke neplivača u ponudi su i individualni sati plivanja za odrasle . Sve navedeno pokazatelj je velikog interesovanja Brotnjaka za Školu plivanja koja je još jedan kvalitetan sportski sadržaj u Čitluku, a sve zahvaljujući idealnim uvjetima zatvorenog bazena Hotela Brotnjo na čijoj recepciji svi zainteresirani mogu dobiti dodatne informacije. Foto galeriju pogledajte OVDJE

Za više vijesti iz Hercegovine kliknite OVDJE

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Župne obavijesti i molitveni program u Međugorju (13. - 19. srpnja)
11. Luglio 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.