U petak, 29. rujna s početkom u 19 sati na platou prodajnog centra Park & Shop održat će se humanitarna predstava za pomoć u liječenju malene Ane Rite Puljić.

Svi posjetitelji moći će nabaviti ulaznicu po cijeni od 5 KM i uživati u izvedbi dječje predstave „Abeceda Književnosti“, a organizatori su također za ovu večer priredili prodaju slastica, palačinka, roštilja, kokica i još puno toga.

Također, tijekom večeri mališani će se moći družiti s likovima iz popularnih crtanih filmova poput Minnie, Spužva Boba, Maše i ostalih.

Ulaznice možete kupiti na sljedećim mjestima: Caramel bar, Udruga Susret, butici Marino i Cosmos, trgovini Mališić na prvom katu PC Mališić i benzinskoj postaji Selak Benz.

Organizatori navedenog događaja su: Park & Shop, Broćanska udruga mladih "Brum", Mame Brotnja i Frama Čitluk, a cjelokupni prihod od prodaje ulaznica i prodaje na štandovima namijenjen je za liječenje malene Ane Rite Puljić.

Ana Rita Puljić je trogodišnja djevojčica koja nikad nije stala na svoje noge, a velika želja joj je da pleše sa prijateljicama!

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
BOŽIĆNA INICIJATIVA Na ostacima ranokršćanske bazilike mole za sve obitelji
30. Novembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.