ANGELA BARONNI iz Kanade susrela se s Ivanom Pavlom II 2002. godine. Bolovala je od karcinoma koštane srži. Papa je molio nad njom, položio ruku na njezinu glavu i učinio znak križa. Ustala je iz kolica, a njen liječnik potvrdio je kako je potpuno zdrava.
Leggi tutto...

Hrvatski glazbenik Ante Vlašić, poznatiji kao Ante Cash, gostovao je u podcastu ’55 minuta kod Željke Markić’ i otvoreno goborio o svojoj vjeri, obraćenju, karijeri, politici, privatnom, ali i poslovnom životu te podijelio svoja razmišljanja o medijskoj i pjevačkoj sceni te cijeni slave.
Leggi tutto...

Potaknuti hrabrim svjedočanstvom triju snažnih žena koje su s javnosti podijelile svoje iskustvo pobačaja i na taj način potakle ostale žene i da javno svjedoče o svojim pobačajima ali i da motiviraju žene na pobačaj (vidi: Platforma za reproduktivnu pravdu), ova tri hrabra muža: Luka Tripalo, Miljenko Jurić i Bruno Petrušić odlučila su progovoriti o svojim obiteljskim životima.
Leggi tutto...

Španjolka Asuncion Ruiz svjedoči vlastito životno iskustvo o pogibeljnostima raznih New Age pokreta: reiki, metoda Silva, astrologija, budizam, hinduizam, iscjeljenje arhetipima i mineralima, tečajevi čudesa, feng-shui, joga, tai-chi (nadbiskupija San Sebastian).
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
Pratite UŽIVO prijenos otvaranja vukovarskog vodotornja
30. Ottobre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.