Sigurno znate onu poznatu izreku kako je NOGOMET najvažnija SPOREDNA stvar na svijetu.

Možda nismo niti svjesni kako život pravih sportaša nije nimalo lagan. Sve izgleda sjajno kada se pobjeđuje i kada si prvi, ali iza svake pobjede i uspjeha puno je treninga, odricanja, pokušaja i pogrešaka. Treba doista biti jako čvrst i dobro utemeljn kao čovjek, emocionalno, psihički i duhovno kako bi s emogao podnijeti i svaki uspjeh, a posebno i svaki neuspjeh koji neminovno prati sve ljude, a posebno sportaše.

Upravo iz ovako jednog iskustva dolazi naš današnji gost. On se zove MIHAEL KARLOVČEC iz Sv. Martina na Muri u Međimurju. Danas ima 30 godine.

Dugo godina naganjao je sportsku, nogomentnu karijeru. Ali ipak, duboku u srcu uvijek je postojala jedna praznina i jedan vapaj. Životni usponi nisu ga zadovoljavali, a životni padovi samo su pojačavali nezadovoljstvo i nemir. Nakon „slučajnog“ dolaska u Međugorje i to 25.6.2017. godine (tada nije znao da je baš taj dan godišnjica Gospinih ukazanja), nakon molitve na Brdu Ukazanja, njegov život se promjenio.

Otkrio je bogatstvo Božje Riječi i molitvu krunice. Konačno je pronašao i shvatio kako je PRAVI MIR SAMO U BOGU! Svima nama u današnjoj emisiji PUT SRCA u razgovoru s urednicom emisije PAULOM TOMIĆ donosi ovu poruku: „Ovdje na zemlji smo kao u nekoj areni, borimo se i treniramo... Nekad nam to bude teže, nekad lakše, ali na kraju je samo jedno važno: hoćemo li kroz svu tu borbu naučiti ljubiti i praštati, jer to nam je jedini put kojim ćemo se jednoga dana VRATITI KUĆI U NEBO KAO POBJEDNICI!" 

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Umro bih za Gospu - reče vidjelac Jakov
06. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.