Emisija PUT SRCA nova je emisija na Radiopostaji MIR Međugorje, urednica ove emisije je naša kolumnistica Paula Tomić.

U novoj emisiji tema je BITKA ZA NEROĐENE.

Razmatrat ćemo čovjekovu ulogu u Božjem planu spasenja. Naime, Bog je čovjeka postavio za čuvara i zaštitnika svega stvorenog. Čovjek i žena po svojoj prirodi trebali bi čuvati i štititi život. Nažalost, danas je upravo život, i to nerođeni život najugroženiji. Godišnje se u svijetu obavi oko 56 milijuna pobačaja.

Razlog izabiranja ove teme je stoga što baš danas, u srijedu 26. rujna započinje nova jesenska kampanja međunarodne Inicijative za prestanak pobačaja 40 DANA ZA ŽIVOT. Molitvena bdijenja će biti čak na 31 mjestu u 29 gradova i trajat će do 4. studenog. Vrhunac kampanje je premijera dokumentarnog filma 40 DANA… koja će biti također u 29 gradova diljem Hrvatske i 8 gradova u BiH. O ovoj inicijativi, o filmu o sadašnjim i budućim planovima porazgovarali smo sa scenaristom i redateljem filma, teologom i vjeroučiteljem, ANTOM ČALJKUŠIĆEM, predsjednikom međunarodne inicijative za prestanak pobačaja „40 dana za život“ u Hrvatskoj.

Gost emisije govoriti će o svom uključivanju u aktivnu borbu za spas nerođenih, ali još više o tome kako je svako uključivanje u neko dobro djelo, u pomaganje drugima, najbolji put da Bog u nama samima izvede velike promjene prema bolje. Pomažući drugima, zapravo najviše pomažemo izgrađivanju sebe.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
AUSTRIJA: 44 od 58 redovnica oboljelo od koronavirusa
05. Aprile 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.