Prijedlozi za darivanje svoga djeteta za Božić:

Podarite mu svoje VRIJEME - Odgodite sve hitne poslove i sve važne sastanke i učinite ono što je jedino neodgodivo: budite sa svojim djetetom.

Podarite mu svoje POVJERENJE - Moguće je da vaše dijete hoće činiti i ono za što nije sposobno, ali bez vašeg povjerenja neće moći uskladiti svoje htijenje i svoje sposobnosti.

Podarite mu OPROŠTENJE - Sjetite se da je vaše dijete ipak mnogo mlađe od vas i da ne može rasuđivati na vaš način.

Podarite mu svoju STRPLJIVOST - Neka vam ne bude teško da mu pomognete loviti ribe u umivaoniku dok ne bude znao razlikovati vode u kojima prebivaju, od voda u kojima ne prebivaju.

Podarite mu svoju BLAGOST - Nemojte mu biti prepreka u životu, ali ga nemojte učiti da izbjegava prepreke na koje bude nailazio.

Podarite mu svoju ISKRENOST - Osvjetljavajte njegov put da se ne bi osjetio strancem u ovom svijetu i sebi samom.

Podarite mu POSTOJANOST - Vašem je djetetu neophodna vaša prisutnost i vaše okrilje. Ako se o vas neće moći osloniti, kako će u svoje srce znati sklanjati one koje će sresti?

Možete mu podariti mobitel, CD player, kompjutorske igrice, električnu željeznicu, loptu, kocku ili klizaljke - svejedno je, ali ako mu ne podarite sebe, ništa mu niste podarili. Barem nešto od toga možete podariti sebi samima i drugima.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Svaki korak na putu prema Golgoti značio je: „Volim te“
30. Marzo 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.