U novoj emisiji ''Kerigma – Vjera i djela'' urednika i voditelja Dragana Solde i stalnog suradnika fra Marija Knezovića, pogledajte razmatranje fra Marija Knezovića koji tumači kako nam je Bog blizu, što znači slika vinograda u Svetom Pismu, te što kaže socijalni nauk Crkve o pravima radnika.

Crkva u BiH u nedjelju je proslavljen 51. Svjetski dan sredstava društvenog priopćivanja, u emisiji donose naglasak iz Papine poruke za taj dan.

Govori se o digitalnoj platformi Katoličkog tjednika pod nazivom – Nedjelja.ba. Pratili su svečanost obilježavanje 25. godina biskupske službe mons. Ratka Perića. U ramskoj župi sv. Ivana Krstitelja Uzdol obilježena je 24. obljetnica Uzdolskih žrtava.

Pratili su i dolazak tijela sv. Leopolda Mandića u njegov Herceg Novi. Emisiju ''Kerigma – Vjera i djela'' gledajte u programu Naše TV nedjeljom u 13 sati (repriza ponedjeljkom u 13 i 45 sati), Laudato TV-a nedjeljom u 22 i 15 minuta, te u reprizi ponedjeljkom u 12 i 15 sati, te Vinkovačke TV nedjeljo u 15 sati. Emisiju pogledajte u nastavku: 

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Ovom molitvom poslati ćete svog Anđela čuvara umjesto vas na Svetu Misu
05. Aprile 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.