Isusova poruka iz Matejeva evanđelja: “Besplatno primiste, besplatno dajte” (Mt 10, 8b), lijepo rezonira s jednom drugom porukom iz spomenute novozavjetne knjige, onom gdje nas naš Gospodin upozorava da ne budemo “zabrinuti za život svoj: što ćete jesti, što ćete piti; ni za tijelo svoje: u što ćete se obući.

Zar život nije vredniji od jela i tijelo od odijela?” (Mt 6, 25).

Ta dva citata ukratko opisuju vijest koja nam stiže iz američkog grada Phoenixa. Naime, kako prenosi CNN, Sarah Clark, koja radi kao konobarica u lokalnom restoranu, ostala je šokirana primivši napojnicu od 900 dolara (po trenutnom tečaju oko 6500 kuna) i to na račun od 61 dolara.

Da bi vijest bila zanimljivija, konobarica je u 9. mjesecu trudnoće (?!) te uskoro odlazi na neplaćeni porodiljni zbog čega će joj ovi novci biti od velike pomoći. I njen zaručnik će također izbivati s posla neko vrijeme zbog operacije koljena.

“Isprva nisam mogla vjerovati svojim očima jer se radi o tako velikoj svoti”, izjavila je Sarah Clark za CNN. “900 dolara je puno novaca. Trebalo mi je neko vrijeme da dođem k sebi, a potom sam počela plakati.”

Clark je također poručila kako je žena koja joj je ostavila napojnicu već dolazila u restoran te kako su nekoliko puta i razgovarale. Ono što ih zapravo povezuje je činjenica kako je spomenuta žena također trudna.

Njen dar međutim nije stao na novčanoj svoti. Žena je također na računu ostavila i lijepu poruku: “Ovo je Božji novac – on ga je dao nama kako bismo ga mi mogli dati tebi. Božji blagoslov.”, prenosi Bitno.net.

Zanima te i ovo?
Kako zazvati Isusa da promjeni negativne misli iz naši glava
25. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.