Tatjana čiji se suprug borio s rakom, potvrdila je kako je njen Matthew podlegao opakoj bolesti.

Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči objavila je uz dirljivu poruku i video na svom Facebook profilu da je njen suprug Matthew Cameron preminuo.

Matthew Shane Cameron ...nema više boli. Više nisi vezan ljudskim ograničenjima. Sada si uistinu slobodan. Mi ćemo izvući snagu i radost iz svega što je on bio i što nam je pružio.
Dante je ove godine napravio ovaj emotivan video za Matthewov rođendan koji se jednostavno zove "Otac"

Ispod objave njena obitelj, prijatelji i poznanici uz izraze sućuti poručili kako su u mislima i molitvi sa njenom obitelji.

Tajčinom suprugu Matthewu Cameronu ove godine u veljači dijagnosticiran je rak pluća, koji se u kratko vrijeme proširio na druge dijelove tijela.

Tatjan i njezin suprug Matthew Cameron našli su se tada u vrlo teškoj situaciji nakon što je otkriveno da Matthew boluje od karcinoma pluća. Putem stranice Gofundeme.com zamolio je sve da mu financijski pomognu, ali prije svega da svoje molitve posvete njegovu ozdravljenju.Tada je napisao dirljivo pismo

“Vodio sam zanimljiv život koji bi, ako je suditi prema posljednjem razgovoru s mojim onkologom, uskoro mogao biti gotov. No ne brinite, znam da sam proživio pet života u ovom jednom, ispunjenom avanturom, smijehom, veseljem, radom i ljubavi u svojih 46 godina”

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 20.10.2020.
20. October 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.