Iz Amerike stiže još jedna lijepa vijest: nakon jučerašnjeg glasanja Senata, katolička kandidatkinja Amy Coney Barrett je potvrđena za sutkinju VRHOVNOG SUDA AMERIKE. To je treći sudac Vrhovnog suda kojeg je predložio predsjednik Trump. Zbog toga je tako važan izbor predsjednika koji je ZA ŽIVOT!

Do dana predsjedničkih izbora u Americi ostalo je nešto više od jednog tjedna. (Izbori su 3. studenog 2020.) Katolički timovi rade punim kapacitetom. Deseci tisuća poziva, tekstualnih poruka, objava na Facebooku, YouTube videa i ostalog oglašavanja dostižu približno 3 milijuna kritičnih katoličkih glasača u sedam država, javlja catholicvote.org.

Amerikanci su stavljeni pred izbor: Žele li "katolika" koji se izjasnio ZA pobačaj - Joea Bidena koji nominira pravne ljevičarske aktiviste za Vrhovni sud? Ili još gore ... predsjednika Kamala Harrisa?

Demokratski kandidati već obećavaju da će, ukoliko pobjede, proširiti Vrhovni sud s čak šest novih sudaca. Radikalna ljevica vjeruje da će, ako ponovno pridobiju Senat i preuzmu Bijelu kuću, krenuti naprijed i uništiti legitimitet Vrhovnog suda dodavanjem čak 6 novih ultraliberalnih sudaca.

Pravi katolici drhte od pomisli što će takav novokomponirani Vrhovni sud učiniti s njihovim školama, crkvama, vjerskoj slobodi ... i nerođenima. Ako demokrati pobijede i budu slijedili svoje planove proširivanja Suda, to bi mogao biti kraj Katoličke crkve u Americi.

Zbog toga je izbor pro-life predsjednika toliko važan! To nisu samo američki izbori, to su izbori čiji će pobjednik biti odlučujući za sudbinu cijeloga svijeta. Zato je važna molitva svih nas katolika!

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 1.12.2020.
01. December 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.