Jeste li znali da je pjevačica Gwen Stefani praktična katolkinja?

People Magazine izvijestio je da se Stefani neće udati za svog dečka, country pjevača Blakea Sheltona sve dok ne dobije poništenje od Katoličke crkve zbog prethodnog braka kojeg je imala s Gavinom Rossdaleom.

Stefani se vjenčala s Rossdaleom 2002. i s njim ima troje djece. Razveli su se 2016. godine.

Izvor People Magazina otkrio je da se "nada da će se sa country zvijezdom održati crkveni obred", ali da "to sada trenutno nije moguće."

Us Weekly je u ožujku izvijestio da "žele biti sigurni da imaju Boga na svojoj strani" prije nego se vjenčaju otkrivši i to kako su se "Gwen i Blake sastali sa svojim svećenikom s kojim su se posavjetovali oko cijele stvari"

"Gwen je vjera uvijek bila izuzetno važna, a Blake je u potpunosti podržava u tome", dodali su. "Oni su spremni čekati."

Blake Shelton je također nedavno posvjedočio o svojoj vjeri u jednoj američkoj Tv emisiji, objašnjavajući da je zbog njegovog odnosa sa Stefani produbio vlastiti odnos s Bogom. Potaknula ga je da redovito odlazi u crkvu nakon što su započeli skupa izlaziti.

Vjerujem u Boga sada više nego ikad u životu ", rekao je Shelton. "Nevjerovatno je to upravo kako je Stefani ušla u moj život i sada veza koju imamo. To je jednostavno previše čudno. Ako izbacite Boga iz toga, to nema smisla. Ako stavite Boga u to, sve što se s nama dogodilo, ima smisla. ", piše ChurchPop.


Podsjetimo, zbog niza razloga zna se dogoditi da brak između dvije osobe nikada nije bio valjano sklopljen. To može biti slučaj ako je postojala neka ženidbena zapreka među supružnicima, ako je ženidbena privola dana pod prisilom, ako je osoba bila dovedena u bitnu zabludu itd. Ukoliko se dogodio neki od takvih slučajeva, moguće je pokrenuti parnicu pred kanonskim sudom koji će u postupku koji slijedi utvrditi je li ženidba doista valjano sklopljena ili nije. Ukoliko jest, ona ostaje nerazrješiva. Ako se ženidba pak proglasi ništavnom, potvrđuje se da ona zapravo nikada nije ni bila valjano sklopljena. Nakon takve presude (ako posrijedi nije neka trajna zapreka) osoba može sklopiti valjani crkveni brak s nekom drugom osobom.


Prijevod Erika Radovic/Medjugorje-info.com

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
(VIDEO) PRVA SKI ALKA na Čajuši, na Kupreškoj visoravni
27. January 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.