Dvije osobe su ubijene, a više ih je teško ranjeno u napadu nožem koji se dogodio sinoć u crkvi u San Joseu u Kaliforniji.

"Naša srca su s obiteljima dva člana zajednice koja su podlegla ranama nakon napada u Baptističkoj crkvi Grace", napisao je gradonačelnik San Josea Sam Licardo kasno sinoć po lokalnom vremenu, javlja thedailybeast.

Policija u San Joseu navela je na Twitteru da su odgovorili na nekoliko poziva građana. Potvrdili su, također, da je dvoje ljudi stradalo i da više osoba ima ozljede te da su neke opasne po život. Kako su naveli, još uvijek nije poznat motiv napada.

Gradonačelnik Licardo je u poruci napisao najprije da je uhićen osumnjičeni, ali je kasnije izbrisao tu objavu na Twitteru i naveo da će policija kasnije u službenoj izjavi priopćiti u kojoj je fazi istraga o incidentu.

Prema navodima policije u vrijeme napada nije se održavala nikakva služba u crkvi, ali je unutra bio veliki broj beskućnika koji su potražili sklonište od hladnoće.

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 27.1.2021.
27. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.