„Svijeća za nerođenu djecu“ naziv je kampanje koju je pokrenuo Međunarodni forum „Za život“ tijekom koje će se u Slovačkoj, od 25. listopada do 2. studenoga, slaviti sv. mise na posebne nakane vezane za zaštitu života.

Organizatori su u najavi ove nesvakidašnje inicijative poručili kako se nadaju da će ovim doprijeti do ljudi koji će otvoriti svoje srce i financijski podržati trudnice i organizacije koji im pomažu, piše Nedjelja.ba.

„Želimo se ujediniti u molitvi s trudnim majkama i očevima njihove djece“, naglasili su iz organizacije Za život, prenosi Vatican news, te dodaju: „Također molimo za one parove koji namjeravaju krenuti putem umjetne oplodnje i za mlade ljude koji će braniti život od začeća do prirodne smrti. Posebna misao ide i za Slovačku jer život mora postati sastavni dio naše kulture i naših zakona. Na kraju, želimo se moliti za sve one obitelji pogođene gubitkom nerođenog djeteta.”

Mise će biti moguće pratiti putem interneta. Tako će se u subotu, 31. listopada, euharistijsko slavlje emitirati na frekvencijama Lumen radija, dok će 2. studenog, dana u kojem će moliti za nerođenu djece, misu prenositi TV Lux.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Međugorje: Počele mise zornice
30. November 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.