Istina je da je Donald Trump dugo vremena bio za abortus i izbor, sve dok kako je posvjedočio po tom pitanju, nije doživio promjenu srca.

U intervjuu za američku katoličku televiziju EWTN Trump je opisao svoju promjenu rekavši: ‘Bilo je mnogo trenutka koji su me promjenili po tom pitanju, ali istaknuo bih jedan par kojeg poznajem jako jako drugo.

Jedan član tog para bio je izrazito pro-life, dok je drugi. bio za pobačaj. Ta žena je bila trudna i pod svaku cijenu je htjela roditi, dok je druga osoba najavila za abortus. Život je pobijedio. Ona je rodila i dijete je izraslo u prekrasnu osobu, a drugi član koji je bio za abortus postao je pro-life upravo zbog toga, zbog života.

Taj događaj je jako utjecao na mene, rekao je katoličkoj televiziji Trump koji je tom prilikom najavio će dolaskom na vlast u Vrhovni sud staviti suce koji su pro-life, ali je o najavio kazne za sve liječnike abortere: rekavši kako su majke i djeca njihove žrtve.

Pravno ne bi trebala odgovarati žena, nego liječnik ili bilo koja druga osoba koja obavlja tu nezakonitu stvar, naveo je Trump.

‘Žena i dijete u njezinu trbuhu su u tom slučaju žrtve’, dodao je i započeo svojevrsni rat s aborterskom industrijom koja je u 43 godine od ozakonjenja poubijala više od 58 milijuna nerođenih na najmonstruoznije načine komadanjem i to potpuno legalno.

Zbog toga mnogi smatraju kako je Trumpova pobjeda na ovim izborima zapravo velika pobjeda malenih u Americi, piše Dnevno.hr.

 

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
VELIKO OTKRIĆE Britanski arheolog uvjeren da je pronašao Isusov dom iz djetinjstva
30. November 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.