Od 17. ožujka do 14. travnja 2016. u četiri hrvatska grada ostvarena je medijska kampanja "Božje milosrđe" u organizaciji Koordinacije štovatelja Božjega milosrđa i u suradnji s vodećim hrvatskim oglašivačkim kućama (Zagrebplakat, Outdoor, PIO, Europlakat).

U Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu osvanulo je ukupno 32 citylight plakata s likom Milosrdnog Isusa i potpisom "Godina Božjega milosrđa", te 12 jumbo plakata s porukom koju je Ivan Pavao II. uputio vjernicima prigodom posvete svijeta Božjemu milosrđu, 2002. u Krakovu:

"U Božjemu milosrđu čovječanstvo će naći mir, a čovjek sreću". Kampanji se pridružila i Divinus Victoria, agencija koja je Koordinaciji omogućila objavu dvaju vizuala kojima se obilježava proglašena Jubilejska godina milosrđa i to na LCD displejima na Trgu bana Jelačića, Cvjetnom trgu, na Rudeškoj te Bukovačkoj ulici u Zagrebu.

Zahvaljujući pristupačnosti i otvorenosti oglašivača i na ovaj je način, u vrijeme devetnice i svetkovine Božjega milosrđa građanima Hrvatske, vjernicima , ali i svim ljudima dobre volje neovisno o vjeroispovijesti upućena poruka ljubavi i nade te poziv na pouzdanje u Božju dobrotu i milosrđe prema čovjeku.

kampanja-bozje-milosrdje_1.jpg

kampanja-bozje-milosrdje_2.jpg

kampanja-bozje-milosrdje_4.jpg

kampanja-bozje-milosrdje_3.jpg

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
KARDINAL PULJIĆ O SREBRENICI: "Tko god niječe ta stradanja taj zapravo ponovno ubija i ponovno otvara rane ljudima koji pate zbog žrtava rata"
10. July 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.