Pjevačke senzacije nisu velika novost, ali kada časna sestra odluči pustiti glas i pri tome zapjevati pjesmu Nine Badrić u svojoj verziji, onoj duhovnoj onda je to pun pogodak.

Kako navodi dnevnik.hr na njenom repertoaru našla se i hit pjesma 'Trebam te' koju je posvetila jednoj posebnoj osobi.

'"To je za Isusa, naravno'', poručila je u videu simpatična časna sestra. Video je na svom Instagramu i Facebooku objavila Nina, a ubrzo su uslijedile brojne pohvale.

Časna sestra  Dijana Lončarek koja je očito Ninin veliki fan, zapjevala je njezinu pjesme  ''Dani i godine'', ali ju je prilagodila ''crkvenom'' sadržaju. Na njenom repertoaru našla se i hit pjesma ''Trebam te'' koju je posvetila jednoj posebnoj osobi. ''To je za Isusa, naravno'', poručila je u videu simpatična časna sestra. Video je na svom Instagramu objavila Nina, a ubrzo su uslijedile brojne pohvale. ''Predivno. Koliko pozitivne energije'', ''Kraljica'', ''Sjajno'', ''Genijalna'', ''Redovnice nastupaju'', ''Kako lijepo pjeva'', ''Bravo sestro'', ''Ovo je vrh! Bravo časna!'', komentirali su pratitelji.

Moramo se složiti, ovo je zaista jedna od onih snimki koja će vam uljepšati dan. Snimku pogledajte OVDJE

Vrijedi istaknuti da ovo nije prvi puta da s. Dijana pjeva i pritom oduševljava nazočne, naime sestra Dijana Lončarek priča/pjeva o svojem pozivu na jednom susretu mladih. Pogledajte i oduševiti se još jednom.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
PREDIVNO! Obratila se i zavapila Bogu dok je papa Franjo blagoslivljao svijet usred pandemije koronavirusa
31. March 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.