Jutros je na FB profilu Taxi Ćelo osvanula objava kako ovaj poznati duvanjski taksist Mijo Mićo Vujević iz duvanjskog sela Omolja stoji na usluzi za besplatnu dostavu lijekova, hrane…

“Dragi ljudi, dragi moji putnici, ako je netko od vas bolestan, star, nemoćan ili socijalno ugrožen i treba mu dostava hrane, lijekova…ili nešto drugo, a što vam je hitno potrebno, od danas vam na usluzi stoji VAŠ TAXI ĆELO UZ BESPALATNU DOSTAVU, nema veze gdje se nalazite”, napisao je Taxi Ćelo i stavio broj telefona koji treba pozvati za besplatnu dostavu: 063/510-276 , piše tomislavnews.

taxi-celo.jpg

Foto: Tomislavnews

U ne lijepim danima, a ovi to doista jesu i u Tomislavgradu, u okolici, ali i u svijetu, svaka pomoć potrebitima je dobro došla, a besplatna dostava danas je mnogima potrebna, pa je ovaj humanitarni potez uistinu vrijedno zabilježiti, u nadi kako će i drugi, koji su u mogućnosti, na neki način pomoći onima kojima je pomoć potrebna, posebice u vrijeme korizme, vrijeme milosrđa.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Papa Franjo povjerio Kinu zaštiti Blažene Djevice Marije
25. May 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.