U ponedjeljak 29. siječnja u Centru za mlade Riječke nadbiskupije “Bl. Miroslav Bulešić”, održana je tribina pod nazivom „Istina o Istanbulskoj konvenciji“. Poslušajte i pogledajte preko ovog videa što je na tu temu i općenito na temu rodna ideologija, rekao predavač Ladislav Ilčić.

Ladislav Ilčić predsjednik je stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku. Jedan je od osnivača udruge Glas roditelja za djecu – GROZD koja je osnovana 2006. godine, a od 2008. je predsjednik iste. 2006. koordinira izradu a kasnije predstavlja i zastupa u javnosti program zdravstvenog odgoja udruge GROZD dok 2008. pokreće i koordinira građansku inicijativu „Potpisujem deklaraciju“ u kojoj je 202.409 hrvatskih građana potpisalo potporu ljudskim pravima vezanim uz život, brak, obitelj i roditeljstvo

Od 1995. je ovlašteni voditelj programa cjelovitog spolnog odgoja Teen STAR, te predavač na stručnim edukacijama za voditelje programa spolnog i zdravstvenog odgoja. Član je nekoliko međunarodnih organizacija koje promiču općeljudske vrijednosti. Od 1998. redoviti je predavač na zaručničkim tečajevima u Varaždinskoj biskupiji. Član je MENSE.

Oženjen je i otac šestero djece.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Stogodišnji svećenik slavio svetu misu sa svoja četiri sina svećenika
09. August 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.