Uskoro će se navršiti 100 godina od događaja koji su začudili svijet i od Fatime napravili najfascinantniji nadnaravni događaj 20. stoljeća.

Zaklada Vigilare poziva vas na kampanju povodom 100.godišnjice Gospe Fatimske.

Dragi prijatelji,

Pozivamo vas da nam se pridružite u najvećoj i najvažnijoj od svih akcija i kampanja koje smo do sada poduzeli! Riječ je o promicanju poruke Majke Božje Fatimske obilježavanjem 100. godišnjice Gospinog ukazanja, za koju je sv. Ivan Pavao II. rekao da je danas aktualnija nego u vrijeme kada je izrečena.

Duboko smo uvjereni da je Fatimska poruka u ovom povijesnom trenutku od presudne važnosti za Hrvatsku i svijet. Zato smo odlučili pokrenuti veliku nacionalnu kampanju sa ciljem da se svaka obitelj u Hrvatskoj upozna s ovom porukom.

Preveli smo, priredili i tiskali knjigu “Fatima - Poruka tragedije ili nade?” autora Antonija A. Borellija, vrsnog fatimologa i svjetski priznatog stručnjaka za fatimska ukazanja. Posebno smo ponosni što je mons. Valter Župan, krčki biskup u miru, podržao ovu našu akciju i velikodušno pristao napisati predgovor novom hrvatskom izdanju.

Vjerujte nam da ni malo ne pretjerujemo kada kažemo da je riječ o jednoj od najvažnijih knjiga našega vremena!

Knjiga se za sada ne nalazi u slobodnoj prodaji. Ako želite dobiti primjerak knjige i tako podržati ovu našu akciju, molimo vas da na donjoj web stranici upišete svoje podatke, a mi ćemo vam na kućnu adresu dostaviti knjigu.

http://www.fatima.hr/knjiga/?utm_source=013&utm_medium=facebook&utm_campaign=101

Molite krunicu za ovu našu akciju. Hvala!

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Papa Franjo: Bog nije daleko
28. January 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.