Donosimo vas insert iz dokumentarnog filma "Međugorje: Evo ti Majke" autorice Ljiljane Bunjevac Filipović u kojem dijelu možemo vidjeti snimke iz 1981. godine kada tzv. medicinska komisija ispituje tada 10-godišnjeg Jakova Čolu, gdje ga na sve načine pokušava navesti na priču da su ukazanja lažna.

Uzmemo li u obzir da u ono vrijeme nije bilo čokolade, tadašnju djecu s tim slatkišom se moglo uvjeriti u mnogo toga, ali ništa, ama baš ništa nije vidioce odvelo s njihovoga puta.

Mali Jakov sa dječjim entuzijazmom i žarom opisuje Gospu i njenu nesvakidašnju ljepotu, ne može ga se smesti raznim 'smicalicama' i u svojoj djetinjoj prostodušnosti odgovara - "Nikada nisam vidio ljepše žene." Jednom prilikom je nakon razgovora s Gospom rekao: "Da sada umrem, ne bi mi bilo žao". Svjedočanstvo ovog dječaka ukazuje jedino na to da ga je Gospa izabrala upravo takvog kakav je i da s pomoću Božjom od prvog dana prenosi nam milost koju Kraljica Mira spušta na sve nas.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Umirovljeni Krakovski nadbiskup kardinal Stanisław Dziwisz udijelio euharistijski blagoslov cijelome svijetu
03. April 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.