Međugorje je proteklih dana posjetio veliki broj hodočasnika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Izdvajamo hodočašće župe sv. Filipa i Jakova u Vukovaru  21. i 22. ožujka 2015. Župa je i ove godine organizirala hodočašće u Međugorje za roditelje krizmanika i prvopričesnika.

„Ovo hodočašće je roditeljima kao duhovna priprema za primanje sakramenata njihove djece. I ove godine smo došli s dva autobusa.  Odmah po dolasku pozdravili smo Kraljicu mira ispred međugorske crkve, a potom smo otišli na Križevac gdje smo molili križni put. Tu nam se pridružio još jedan autobus iz cijele Slavonije (Sindikat hrvatske policije).  Nakon Križevca, bili smo u zajednici Cenacolo gdje su nam momci izrekli svoje svjedočanstvo života. To je bilo vrlo zanimljivo poslušati, a vjerujemo i poučno za roditelje. Drugoga dana pohodili smo i Brdo ukazanja-Podbrdo te sa svima slavili nedjeljnu Euharistiju ”,  kazao nam je župnik fra Ivica Jagodić koji je predslavio večernju svetu misu u subotu, 21. ožujka u međugorskoj župnoj crkvi na kojoj su sudjelovali i vjernici pristigli iz Vukovara.

Više svjedočanstava iz Međugorja

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Molitveni raspored u Međugorju(ljetni)
30. May 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.