Među sudionicima 22. Međunarodnog susreta organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje, koji se održava ovih dana u Međugorju je i Magdalena Kolar iz Švicarske.

Ona svjedoči o djelovanju molitvene skupine Kraljica mira koja je nastala prije 14 godina, zahvaljujući fra Karlu Lovriću koji je tada bio na službi u Švicarskoj: „Bio je to poticaj iz obiteljske molitve. Imali smo prijatelje i kada bi nam došli u posjet onda bi izostala obiteljska molitva. Odlučili smo tada zajednički moliti. Pridružila nam se još jedna obitelj i kuća je postala pretijesna. Pitali smo fra Karla možemo li se sastajati u kapeli. Božja providnost je htjela, a na njega smo se pozvali i počeli s molitvom. Na početku nas je bilo 7, a danas nas ima 50. Jednom tjedno imamo susret u misiji Aarau u kojoj djelujemo. Radosni smo jer je svaki četvrtak s nama svećenik koji vodi našu misiju”, - kazala je Magdalena koja na susretu u Međugorju sudjeluje osmi put. Dodala je: „Ovo predavanje koje smo na početku imali bila mi je potvrda da smo prošli put koji je fra Slavko Barbarić u svojim knjigama zabilježio, kako doista treba živjeti molitvena skupina, i sretna sam jer mi je to velika potvrda da doista Gospa sve vodi”.

Zanima te i ovo?
Devetnica slugi Božjem ocu Anti Gabriću 8. dan
27. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.