U župi Santa Lucia u Perugi, u Italiji postoji crkva posvećena Kraljici Mira.

Izgrađena je na inicijativu svećenika don Ignazia Zaganellia. Ovih dana don Ignazio je boravio u Međugorju 113. put. Za program radiopostaje „Mir“ Međugorje govorio je o prvom hodočašću u Međugorje, o tome kako se u njegovoj župi živi Međugorje te što on svojim župljanima govori o ovome mjestu. Sve je počelo u listopadu 1984., kada je don Ignazio prvi put došao u Međugorje. Došao je iz radoznalosti i nije ništa posebno doživio ali se kasnije toliko zaljubio u Međugorje da se vremenom čak rodila ideja o izgradnji župne crkve posvećene Kraljici Mira.

„Međugorje je moj dom. U mojoj župi su silna obraćenja. Oni koji se vraćaju s hodočasničkim duhom mijenjaju svoj život. Dođite u Međugorje i uzmite živu vjeru Gospinu, donesite je svojim kućama, a posebno mi svećenici. Mi ovdje dolazimo primiti duh Kraljice mira, koja je promijenila mene i moj život. Promijenila je moju župu“, kazuje don Ignazio.

Više svjedočanstava čitajte OVDJE

 

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 22.2.2020.
22. February 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.