Već ranije smo izvijestili kako će Zadar od 16. do 18. rujna biti domaćin polufinala Davis Cupa između Hrvatske i Francuske.

Bit će ovo drugi nastup hrvatske Davis Cup reprezentacije u tom prostoru, nakon što je 2008. godine u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu ugostila Brazil i svladala ga rezultatom 4:1. Za ovu priliku u dvorani će biti mjesta za nešto više od 7.600 gledatelja, a igrat će se na brzoj dvoranskoj podlozi koju su odabrali hrvatski tenisači.

Svi oni koji žele bodriti naše tenisače, Marina Čilića i Ivana Dodiga, mjesto u dvorani mogu rezervirati do srijede 14. rujna. Naime Broćanska udruga mladih „Brum“ u suradnji s Tenis klubom Međugorje rezervirala je cijeli sektor u dvorani 'Krešimir Ćosić' u Višnjiku sa željom da Brotnjaci zajednički podrže svoje tenisače u ulasku u finale ovogodišnjeg prestižnog natjecanja.

Dnevni aranžman koji uključuje ulaznicu + prijevoz iz Čitluka do Zadra i natrag iznosi 70 KM. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj mob 063/165-556.

davis-cup-zadar.jpg

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Ovom molitvom poslati ćete svog Anđela čuvara umjesto vas na Svetu Misu
05. April 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.