Vezni igrač španjolske reprezentacije Andres Iniesta rekao je kako je on trebao izvesti jedanaesterac protiv Hrvatske, no da je branič Sergio Ramos tražio da ga on puca jer je bio uvjeren da će zabiti gol.

 "Namjeravao sam izvesti kazneni udarac, no Ramos je tražio da on to učini, bio je uvjeren da će zabiti. Uvijek imamo povjerenja u onoga koji se odluči na pucanje", izjavio je Iniesta. "Nismo imali sreće, promašen je jedanaesterac, a zbog poraza prolazimo kroz loše trenutke. No, to se događa", dodao je.Vratar Danijel Subašić u 72. minuti je obranio penal kapetanu Real Madrida, a osim Inieste udarac su htjeli izvesti vezni igrači David Silva i Cesc Fabregas.

Pobjedom od 2-1 Hrvatska je završila prva u skupini D te bi u osmini finala trebala imati lakšeg protivnika od Španjolske.

"Sada moramo nastaviti, pripremiti se za utakmicu s Italijom, uz cilj da stignemo što je moguće dalje. U teoriji sada se moramo suprotstaviti snažnijim reprezentacijama, u ovom dijelu ždrijeba, no nikad se ne zna što se može dogoditi. Nogomet je takav", zaključio je vezni nogometaš Barcelone.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
NOVA STUDIJA O TORINSKOM PLATNU "Otisnuti lik ne prikazuje pokojnika, već živu osobu koja ustaje"
08. April 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.