Blanka Vlašić i fra Ante Vučković u novom videu pozivaju na sljedeći 'Susret u Riječi' koji će se održati u Nadbiskupskom sjemeništu, u utorak, 26. ožujka 2019., u 20.00 sati.

Bit će to već treći biblijski susret koji će ponovno okupiti sjajnog predavača i tumača Božje riječi fra Antu Vučkovića, proslavljenu atletičarku Blanku Vlašić koja s nestrpljenjem očekuje ponovni Susret s publikom u sjemeništu i iznenađujuće dobrog gosta kojeg ćemo možda otkriti čak i prije samoga susreta! Riječ je o jednom posebnom gostu koji je pun iznenađenja, humora, iskrenosti, vedrine i poleta, a njegovo ime svi dobro poznajete! Također, Blankin novi gost se jako veseli "Susretu u Riječi" i s nestrpljenjem očekuje utorak navečer, 26. ožujka kada ćemo u 20.00 sati započeti s našim Susretom.

Počinje i novi ciklus predavanja pod nazivom "Driješiti i vezati riječima", a fra Ante Vučković će tumačiti tekst iz Evanđelja po Luki "Progovori njemak".

Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog iznenađujućeg gosta pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati Skac bend Split.

Termin Susreta je sa 5. ožujka prebačen na 26. ožujka zbog tehničkih razloga. Više informacija o "Susretima u Riječi" možete naći na facebook stranici , a snimke susreta moći ćete pratiti na youtube kanalu.

Zanima te i ovo?
Kardinal Puljić izrazio sućut povodom smrti Milana Bandića
28. February 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.