U nedjelju, 11. lipnja 2017. u klerikatu o. fra Ante Antića na Trsteniku gosti iz Zagreba ( Merzovi Orlovi, Magis i Skac Palma) predstavit će ljetne kampove za mlade.

Program susreta započinje u 18:30 sati, u crkvi Presvetog Otkupitelja pjevanom večernjom iz Časoslova; u 19:00 sati biti će služena sveta misa, koju će glazbeno animirati zbor mladih „Vox pacis“. Program će se zatim nastaviti u prizemlju, u dvorani dr. fra Karla Balića gdje će nam naši gosti predstaviti ljetne kampove za mlade.

Sigurno ste već čuli za neke od njihovih kampova: Modrave, ili za kamp na Golom otoku? Svakako, ove godine su za mlade pripremili čak 11 raznovrsnih kampova. Od Papuka, Like i Slunja, preko Pašmana, Brača, Livna i Kupresa pa sve do Mljeta svaki mladi katolik može naći nešto za sebe. Prvi put će ljetni kamp biti odijeljen po spolovima, kako bi potaknuli razvoj autentičnog muškog i ženskog identiteta s nakanom da sudionici bolje spoznaju i razviju pravu kršćansku muževnost i ženstvenost, i to kroz duhovnost blaženog Ivana Merza koji je za svog kratkog života bio uzor hrvatskoj mladeži.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Ivan Dragičević: Gospina poruka za cijeli svijet
25. May 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.