Marijo, kraljice Ljubavi, Kraljice mira, i ja želim otvoriti svoje srce Duhu Svetom kako si ti svoje otvorila, kako si me pozvala:

Dođi, Duše Presveti,izlij na nas bujice svojih milosti i stvori nove Duhove u svojoj Crkvi, u svojim biskupima, svećenicima, redovnicima i redovnicama, vjernicima, nevjernicima, grešnicima i svima nama, u svim narodima svijeta, u svim rasama, klasama i staležima! Potresi nas svojim božanskim vihorom, očisti nas od svakoga grijeha i zablude i od svega zla! Raspali nas svojim ognjem, učini da gorimo i izgaramo tvojom ljubavlju!

Nauči nas da shvatimo da je Bog sve, sva naša sreća i radost, da je samo u njemu naša sadašnjost i budućnost, naša vječnost.

Dođi k nama o preobrazi nas, Obrati nas, spasi nas, pomiri nas, složi nas, posveti nas. Nauči nas da budemo potpuno Kristovi, potpuno Tvoji, potpuno Božji, po zagovoru i posredovanju, pod vodstvom i zaštitom Bezgrešne Djevice, Tvoje prečiste Zaručnice, Isusove i naše Majke Marije, Kraljice mira! Amen.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Papa Franjo: Važnije je imati poslušno srce i poslušati, negoli prikazivati žrtve, postiti i činiti pokoru
21. January 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.