Naselja Međugorje, Bijakovići i Vionica spadaju u zone posebnog prometnog ustroja – naime za prometovanje po njima potrebna je određena novčana naknada koja se ostvaruje putem kupnje vinjeta.

Od 1. travnja 2019. potvrdu o uplaćenoj naknadi (vinjetu) može se nabaviti i putem globalne internet mreže Evinjeta.com.

Stoga su nas iz ureda Mjesne zajednice Međugorje zamolili da objavimo slijedeći tekst:

Poštovani mještani (vlasnici hotela, pansiona i turističkih agencija), kao što vam je vjerojatno poznato, uveli smo sistem digitalne vinjete što je stvorilo mogućnost svima onima koji su obveznici kupnje vinjete da istu kupe preko interneta.
Ovim putem vas molimo da obavijestite sve svoje poslovne partnere, tj. vlasnike agencija u inozemstvu i lidere grupa da ubuduće mogu kupiti vinjetu na ovaj način. To će im znatno olakšati kupnju vinjete čime izbjegavaju gubljenje vremena prilikom kupnje na benzinskim postajama, a i greške koje se događaju prilikom unosa registarskih brojeva autobusa na račune za vinjetu. U prilogu vam dostavljamo link na kojem možete dobiti sve dodatne informacije i kupiti vinjetu.
https://evinjeta.com

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
GOSPA NAS POZIVA NA „TEŽI PUT“
28. October 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.