Život nam se u ovo vrijeme zbog pandemije koronavirusa sve više odvija on-line.

Škola, kupovina, posao, pa i molitveni i liturgijski program. Svete mise se prenose na HRT3 i na Laudato TV, a brojni su i svećenici koji prenose „svoje mise“ preko vlastitih facebook profila.

Večernji molitveni program u Međugorju ima najduži vijek live straminga jer ga prate, ne samo vjernici koji sada ne mogu ići na mise zbog pandemije, nego i brojni Gospini štovatelji i zaljubljenici u Međugorje diljem svijeta.

Sada kada su se ova dva razloga povezala, broj onih koji prate večernji molitveni program, neprestano raste i doseže milijunske preglede na komunikacijskim kanalima Radiopostaje Mir Međugorje, koja je na svojoj službenoj facebook stranici donijela podatak kako je nedjeljni večernji molitveno - liturgijski program 29. ožujka 2020. praćen s čak 3 069 301 IP adresa.

Vodstvo ICMM iznosi zahvalnost svima onima koji svakodnevno odvajaju svoje vrijeme od obitelji, te svoje zdravlje i znanje stavljaju na raspolaganje kako bi vjernicima diljem svijeta omogućili prijenos večernjeg molitvenog programa.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
DEVETNICA SVETOM JOSIPU ZAŠTITNIKU HRVATSKE
01. June 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.