U Međugorju i dalje borave hodočasnici iz mnogih krajeva svijeta. Ured informacija, u srijedu, 7. listopada bilježi hodočasničke skupine iz Poljske, Italije, Belgije, Koreje, Mađarske, Španjolske, Indije, Slovenije, Francuske, Engleske, Irske, Kanade, Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske, Ukrajine i Tahitija. 27-godišnja Keith dolazi  iz Irske.

Prvi put je došla u Međugorje s roditeljima, kad je imala 6 godina. Ova mlada hodočasnica svjedoči: „Odrasla sam u katoličkoj obitelji s divnim roditeljima. Ali kad sam imala između 16 i 18 godina zastranila sam u nekim stvarima i počela sam se udaljavati od vjere i od Boga. Udaljavala sam se od Boga jer nisam bila uvjerena da mi može pomoći. Mislila sam da su moji  problemi preveliki i nisam se znala nositi s njima. Moja obitelj i ljudi koji su me poznavali znali su što se događa u mome životu. Mogu kazati da su me molitve mojih roditelja ponovno vratile u crkvu.

I vjerujem da su njihove molitve dovele do toga da se konačno predam Isusu i kažem svoj 'da'. I kad sam to rekla, moj život se počeo mijenjati. U početku je bilo jako teško, jer sam i dalje patila zbog životnih poteškoća. Prije dvije godine osjetila sam da trebam ići u neko sveto mjesto, gdje ću se osjećati kao doma. I tada sam osjetila veliku želju i potrebu doći u Međugorje. Za Međugorje sam čula kad sam bila dijete. I kad sam se vratila vjeri, počela sam ponovno ići na svetu misu. No prvo sam se htjela ispovjediti i u mome srcu bilo je Međugorje. Glavna poruka Međugorja i Gospinih poruka je molitva”, kazuje mlada hodočasnica iz Irske. 

Zanima te i ovo?
OTAC DJEVOJČICE KOJA JE UJEDINILA HRVATSKU: ‘Bogu i dobrim ljudima hvala, Mila je i dalje dobro’
18. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.