O Danijelu Subašiću ne treba trošiti puno riječi, dovoljno je reći da se radi o vrataru Hrvatske reprezentacije i francuskog Monaca.

Nažalost zbog ozljede koju je zaradio na utakmici u kojoj je njegov Monaco svladao PSG, Danijel će propusti početak ciklusa kvalifikacija za SP u kome Hrvatska igra protiv Turske.

S obzirom da nije u kadru za utakmicu Subašić je iskoristio vrijeme da dođe u Međugorje, a mi smo to iskoristili za kratak razgovor sa njim.

Za početak reci nam kakvo je trenutno stanje sa ozljedom:

Ja se nadam da će biti dobro. Zbog te ozljede mišića propustit ću utakmicu protiv Turske. Vraćam se u svoj klub na dalje terapije pa ćemo vidjeti što dalje.

Došao si u Međugorje, možeš li nam reći kakvi su to osjećaji?

Uvijek je lijepo dođi u Međugorje i kada god uhvatim vremena dođem u ovdje Tu se opustim, sve je izvanredno, i jednostavno u Međugorju se osjećam vrhunski.

Večeras počinju kvalifikacije za SP?

Skupina je teška. Nadam se da ćemo večears slaviti, i naravno dati ćemo sve od sebe da se plasiramo na SP u Rusiji.

Za kraj poruka navijačima?

Nemam neku posebnu poruku, neka nas prate kao do sada i to bi bilo to.

Danijel je u Međugorju skupa sa kolegom Marijanom Buljatom. Odsjeli su u jednom od najboljih i najpoznatijih hotela u Međugorju u Hotelu Villa Regina koji je u vlasništvu braće Vasilj.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 18.1.2020.
18. January 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.