O Danijelu Subašiću ne treba trošiti puno riječi, dovoljno je reći da se radi o vrataru Hrvatske reprezentacije i francuskog Monaca.

Nažalost zbog ozljede koju je zaradio na utakmici u kojoj je njegov Monaco svladao PSG, Danijel će propusti početak ciklusa kvalifikacija za SP u kome Hrvatska igra protiv Turske.

S obzirom da nije u kadru za utakmicu Subašić je iskoristio vrijeme da dođe u Međugorje, a mi smo to iskoristili za kratak razgovor sa njim.

Za početak reci nam kakvo je trenutno stanje sa ozljedom:

Ja se nadam da će biti dobro. Zbog te ozljede mišića propustit ću utakmicu protiv Turske. Vraćam se u svoj klub na dalje terapije pa ćemo vidjeti što dalje.

Došao si u Međugorje, možeš li nam reći kakvi su to osjećaji?

Uvijek je lijepo dođi u Međugorje i kada god uhvatim vremena dođem u ovdje Tu se opustim, sve je izvanredno, i jednostavno u Međugorju se osjećam vrhunski.

Večeras počinju kvalifikacije za SP?

Skupina je teška. Nadam se da ćemo večears slaviti, i naravno dati ćemo sve od sebe da se plasiramo na SP u Rusiji.

Za kraj poruka navijačima?

Nemam neku posebnu poruku, neka nas prate kao do sada i to bi bilo to.

Danijel je u Međugorju skupa sa kolegom Marijanom Buljatom. Odsjeli su u jednom od najboljih i najpoznatijih hotela u Međugorju u Hotelu Villa Regina koji je u vlasništvu braće Vasilj.

Zanima te i ovo?
Devetnica slugi Božjem ocu Anti Gabriću 3. dan
22. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.