U subotu 25. studenog 2017. Radiopostaja Mir – Međugorje svečano će proslaviti 20 godina svog djelovanja.

Koncert zbora IZVOR iz Zagreba kao i drugi bogati sadržaji obilježavanja ove godišnjice, započet će u 19,30 sati u žutoj dvorani Ivana Pavla II. Cijeloga dana na radiovalovima bit će slavljenički program obogaćen različitim nagradnim igrama.

Od onog 25. studenog 1997. kada je Mir - Međugorje započelo svoje emitiranje iz podruma stare Radiopostaje na frekvenciji od 106,3 koja je pokrivala 800m Međugorja s riječima: „Hvaljen Isus i Marija, dragi slušatelji!“ i dan danas ova postaja nastoji donijeti Isusa i Mariju u mnogobrojne domove u zemlji i inozemstvu, pomoću radio valova, interneta, odašiljača i satelita, web stranice i vlastite CD produkcije.

Od početka okosnica programa je bila izravni prijenos večernjeg molitvenog program iz crkve sv. Jakova u Međugorju, a tako ostaje i danas, iako je sada 24 satni program obogaćen emisijama vjerskog, kulturnog, informativnog i zabavnog karaktera. Za mnoge domove, mnoge stare, nemoćne i bolesne – slušanje molitava i svete Mise iz Međugorja predstavlja nenadoknadivu duhovnu okrjepu. U moru radijskog smeća i ispraznosti, važno je podržati kvalitetne sadržaje koje ova Radiopostaja uz pomoć svojih podupiratelja i prijatelja svakodnevno emitira na svojim frekvencijama Duha. Stoga pridružimo im se u slavlju našom molitvom i dolaskom.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
NEVJEROJATNA LJEKOVITOST MORSKE VODE: Jadransko more lijek je za cijeli organizam
07. July 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.