Evo me, Majko moja, Kraljice Mira. U Tvojoj riječi „draga djeco” osjetio sam poziv i meni upućen pa sam došao u Tvoje okrilje.

Pomozi mi da zaboravim sve tjeskobe, učini da se ispovjedim i primim Isusa, Tvoga Sina čiju si svaku ranu pretrpjela, njegovu trnovu krunu i križ morala gledati. U bodljama krune i čavlima križa i moji su grijesi.

Pomozi mi, Majko moja, Kraljice Mira, da na Podbrdu, na kamenu koji si svojom svetom nazočnošću blagoslovila, spoznam svoj život i da se utječem Tebi, Majci svih ljudi. Neka moj život ubuduće bude svjedočanstvo moje promjene snagom Tvoje ljubavi i svjedočenja Tvoje svete nazočnosti.

Pomozi mi, Majko moja, Kraljice Mira, da penjući se uz brdo Križevac, pod križ našega Spasitelja, prihvatim svoj križ. Naši pretci i oci nosili su beton i vodu, željezo i grede kako bi posvjedočili svoje potpuno predanje u Tvoga Sina. Učini da i ja zadobijem to pouzdanje kako bi cijeli moj život postao hodočašće.

Zanima te i ovo?
DIRLJIVO Svećenik zaplakao za oltarom zbog nedoličnog primanja pričesti
03. March 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.