Pjesma iz filma Redovnice nastupaju ''I will follow him'' oživjela je u izvedbi Ane Rucner i zbora sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog iz Zagreba.

Jedinstvena prirodna kulisa drevnog maslinika, gdje poput gorostasa obitava 80 000 stoljetnih maslina, vjerno je prenijela emocije pjesme.Zvuk Aninog violončela savršeno se stopio s prelijepim glasovima časnih, uz prigušeni zvuk morskih valova. Osim u spomenutom masliniku, neke od scena iz spota snimljene su iznad plaže Ručica u mjestu Metajna.

- Već godinama ljetujem na otoku Pagu i vrlo često svratim u lunske maslinike. Ovo mjesto je doista posebno i osjećam veliko divljenje prema tim maslinama, koje su se uspjele održati stotinama godinama. Najstarija među njima djeluje gotovo nestvarno i baš smo nju odabrali za snimanje spota. Sretna sam što se u ovom spotu spojilo nekoliko elemenata – meni toliko važna vjera i bezuvjetna ljubav, pregršt pozitivne energije, časne i pjesma posvećena Isusu te lunski maslinik kao posebno mjesto, osvrnula se Ana na spot.

Autorica spota je Ana Rucner, a redatelj je Darko Drinovac. Produkciju potpisuju Ana Rucner i Nikola Mujdžić Reščić, a izvršnu produkciju Mihaela Reščić.

Zanima te i ovo?
Papa Franjo donirao Hrvatskom Caritasu 100 tisuća eura za potresom pogođeno područje
26. January 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.