Angellumova kreativna radionica: Moja priča - jedinstveni čuvar uspomena

Za manje od mjesec dana svoga postojanja, Angellum je predstavio prvi proizvod iz svoje kreativne radionice.

Kako su objavili na svojoj Facebook stranici, koja broji gotovo 3.000 zainteresiranih korisnika ove društvene mreže, Moja priča je prvi „plod“ njihova rada.

1.png

Moja priča je, kako su naveli mladi kreativci, knjiga djetinjstva, jedinstveni čuvar uspomena, kojega krase kožne korice, zlatotisak i 92 stranice uspomena na sve važne trenutke i sakramente. U prvih deset godina djetetova života donosi priču o njegovu rastu u okružju obitelji, prijatelja i Majke Crkve.

5.png

Podsjećamo, Angellum je stvoren čudesno! Riječ je o kreativnoj kršćanskoj platformi za čije je pokretanje ideja potekla od jedne mlade osobe koja je željela obogatiti svoj život, ostaviti trag i dati doprinos svijetu u kojem živi.

Angellum trenutačno predstavlja mladi tim kreativnih ljudi iz Zagreba, Splita i Hercegovine koji svojim kreacijama žele slaviti postojanje i ljepotu stvaranja podijeliti sa svijetom. Napominju kako je Moja priča tek početak onoga što planiraju pružiti javnosti koja želi živjeti život prožet kršćanskom porukom. Naime, svaka Moja priča u sebi krije i unikatni aktivacijski ključ koji će korisnicima omogućiti pristup bogatom dodatnom sadržaju online platforme.

10.png

2.png

3.png

Iako se njihov prvi proizvod još uvijek neće naći u slobodnoj prodaji, isti se može naručiti preko Angellumove Facebook stranice. Sudeći po onome što smo imali priliku vidjeti, Moja priča je idealan poklon najbližima u vremenu darivanja i iščekivanja Božića.

Zlatni paketić podijelite sa svojim najbližima!

4.png

6.png

7.png

9.png

8.png

Angellum možete pregledati OVDJE

Tagged under