Oluje naviru na brod katoličanstva i modernizam pokušava nametnuti svoj stav o vjeri i Papi o kojem se izvlače riječi iz konteksta.

Svatko ima pravo na svoje vjersko opredjeljenje ali nema pravo ''dirati'' drugačije od onoga za što se opredijelio. Zašto uporno oni koji ne vjeruju žele ubaciti crv sumnje onima koji vjeruju?
Zato što nisu SIGURNI u tlo na kojem stoje!

Nadopunila bih riječi Tomislava Ivančića u kojima govori o vjeri- (ateist ima vjere ) dok u dubini sebe stvara planove za sutrašnji dan zato jer vjeruje da će ustati živ i zdrav,vjera je iskonska u čovjeku, ali naše opredjeljenje je odraz ljudskosti. Ono dubinsko u čovjeku koje ga ispunja i čini boljom osobom, daje mir i smisao se ne može dokazati niti objasniti riječima, isto kao što Isus kaže-''blago onima koji ne vide a vjeruju''. Vjera je u srcu a ne u mozgu!

Koliko god odbijali da smo svi jednaki i svi od istog Boga nastali činjenica je ista. Nikada nećemo biti sretni ondje gdje nema Boga, zato , ovu oluju dobro je shvatiti kao kušnju, jer kako i da ne bude tako kad Sotona sve više gubi svoje pacijente ? ! A tamo gdje je mir tu je Bog, za to ne treba materijalni dokaz , dokaz je u srcu, a kavi smo u srcu tako nam se oblikuje i lice. Tako da... Hvala Bogu koji pokazuje da je velik i jak, sotona je jaka, ali je Bog jači.

Aleluja Isusu!

Kliknite OVDJE za više kolumni

 

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 10.7.2020.
09. July 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.