Veliki koncert suvremene duhovne glazbe na Višnjiku u Zadru - u dvorani koju tisuće ljudi za ovakav događaj hoće i želi!

Budite dijelom pomazanja i izljeva Duha Svetoga u večeri duhovskog zajedništva koja će odjeknuti. Čeka nas divna slavljeničko - domovinska, glazbeno - molitvena priča. I Hercegovina svoje predstavnice ima!

Prihod od prodaje karata pomoći će izgradnju 'Kuće sjećanja Plavi kaputić' pokraj Vukovara. To je projekt Željke Mitrović Jurić, 'djevojčice u plavom kaputiću' iz vukovarske kolone progona 1991. g. Želi je podići u zahvalni spomen na sve hrvatske branitelje, logoraše i djecu stradalu u Domovinskom ratu.

Veliki koncert suvremene duhovne glazbe u dvorani Višnjik u Zadru održava se u petak, 24. travnja u 20 sati. Nastupaju: Alan Hržica, Marija i Ivana Husar, Sestre Palić, Vanessa Mioč i Sestre Ramljak.

Idemo na Višnjik! U uskrsnom vremenu, proljeće u cvatu - Višnjikom će se prosuti Božji miomiris. Zadar nas zove i čeka!

visnjik-koncert.jpg

Karte se mogu nabaviti u župnim uredima u Zadarskoj nadbiskupiji i putničkoj agenciji Puntamika line. Online na Ticketshop.hr. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati koncertu a želite biti dio ove priče i dati svoj prilog za ''Kuću sjećanja'' to možete prema svojim mogućnostima učiniti uplatom na RBA HR5124840081502016301 te tako biti dijelom Hrvatske u Plavom Kaputiću.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Večeras spektakl na nebu!
07. April 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.