Spot u kojemu gradonačelnik zajedno sa svojom obitelji svjedoči o važnosti i ljepoti obiteljskoga zajedništava te poziva na Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelj.

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara zajedno je sa svojom obitelji sve pozvao na Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održati 15. i 16. rujna u Splitu i Solinu, javlja IKA.

"Sredinom rujna naći ćemo se u Solinu i Splitu, zapravo jednom prostoru koji je kolijevka hrvatske državnosti i mjesto na kojem su naši preci primili vjeru, a i zavjet. Obnovimo taj zavjet svi i osnažimo obitelj, jedinu pravu i vječnu vrijednost našeg naroda i kršćanskoga puka", istaknuto je u pozivu splitskoga gradonačelnika. Spot u kojemu gradonačelnik Krstulović Opara, zajedno s članovima svoje obitelji svjedoči o važnosti i ljepoti obiteljskoga zajedništava te poziva na Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelj. Pogledajte i VIDEO

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Papa: Biti kršćanin znači prihvatiti Isusov put sve do križa
21. February 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.