Iako je otišao u mirovinu koncem 2016. godine, umirovljeni brigadir Hrvatske vojske i zasigurno jedan od najboljih hrvatskih i europskih borbenih pilota iskusan je ronilac.

Često roni sa sinom i prijateljima, pa nakon što je pilotsko odijelo zamijenio ronilačkim, često objavi i poneku fotografiju iz hrvatskog podmorja. Ovaj put navijačku poruku je poslao reprezentaciji, a poruku ohrabrenja ostatku Hrvatske, piše morski.hr.

Mi smo mala, siromašna, ali ponosna zemlja

– Večeras će, siguran sam svi Hrvati biti jedna duša, jedno tijelo i jedno srce-ono VATRENO. Biti ćemo ono što smo bili kada je trebalo , biti ćemo danas jer volimo svoju repku, volimo te mladiće koji nas čine ponosnima na ovu zastavu, na ovaj grb ,na našu himnu koja će biti otpjevana pred očima svijeta sa rukom na srcu i iz grla 22 najbolja hrvatska nogometaša. Neću o tome zašto nije tako svaki dan, a moglo bi – nije trenutak…

Mi smo mala, siromašna ali ponosna zemlja , zemlja koja nema niti ozbiljan stadion za igru u kojoj vi pobjeđujete. Pobjeđujete jer imate srce, imate srce onih koji su pobijedili kada je trebalo , imate ono što drugi nemaju, imate srce i dušu Tigrova, Gromova, Kuna, Pauka, Sokolova, Puma, Orlova i Vukova. Imate srce i dušu Zadre, Babića, Gavrana, Pauka, Perešina i drugih znanih i neznanih…..

Nije ovo poziv u rat jer rat je završen (pobijedili smo), ovo je poziv vama da na sportskom polju (ne bojnom) dadete sve od sebe i da nas još jednom na fer i sportski način učinite sretnima. Ovo je sport i biti ću i ponosan i sretan na vas dobili ili izgubili jer znam da ćete srce ostaviti na terenu . Od vas mi boljih nemamo i zato neka večeras pobijedi bolji , neka pobijedi nogomet i neka pobjedi Hrvatska. Fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 22.9.2020.
22. September 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.