Blanka Vlašić ugostit će sutra, (utorak 26. 3.), u „Susretu u riječi“ u Splitu, kako Večernji list doznaje, kao gosta iznenađenja Željka Pervana, glumca, scenarista i stand-up komičara, koji će s proslavljenom atletičarkom razgovarati o vjeri i svom vjerskom životu.

Ovo je treći susret „Susret u riječi“, koji je Blanka Vlašić počela voditi jesenas i koji ima izuzetno dobar odjek, što najbolje potvrđuje prepuna dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, gdje se „Susret“ održava. I ovaj će puta započeti sjajnim predavačem i tumačem Božje riječi fra Antom Vučkovićem, ali u novom ciklusu predavanja pod nazivom „Driješiti i vezati riječima“, gdje će fra Ante Vučković tumačiti tekst iz Evanđelja o Luki „Progovori njemak“.

„Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog iznenađujućeg gosta pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati Skac bend Split“, najavljuju organizatori, a Blanka Vlašić i fra Ante Vučković i ovoga su puta snimili duhoviti video spot koji možete pogledati ovdje:

Izvor: www.vecernji.hr

Zanima te i ovo?
Međugorje: Podijeljena Prva sveta pričest
09. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.