Maria Valentina je časna sestra koja kroz popularnu rap glazbu slavi Gospodina.

Maria Valentina uistinu je posebna časna sestra. Živi u Kolumbiji i spremna je za dolazak pape Franje koji u tu zemlju stiže 6. rujna.

Dok časne sestre uglavnom pjevaju crkvene pjesme, Maria je ljubiteljica rap-glazbe i baš će zato repati i za papu Franju, prenosi Dnevnik.

Maria Valentina sama je napisala tekst za pjesmu koju će izvesti pred Papom, a takvu glazbu voli od malena.

"Riječi lakše ostanu u glavi, a kada sadrži istinu kao što je o Kristu, onda je to mnogo snažnije", rekla je Maria Valentina koja pripada redu Euharistijski komunikatori nebeskog Oca.

Više o Euharistijskim komunikatorima pročitajte OVDJE.

"Radimo ono što na što nas je papa pozvao - zabavljamo se, zajednica smo, dodirujemo siromašne i skromni smo. A koji je bolji način za to od glazbe?" kazala je časna sestra koja svoje pjesme i vjeru širi putem interneta i radija.

"Kolumbija vas čeka otvorenih ruku", prenosi nam u rap dobrodošlici sestra Maria Valentina. " Radosno vam svi jednim glasom kažemo: Blagoslovljen budi Bog, koji vas je u svojoj mudrosti doveo u našu zemlju da Ga slijedimo zajedno".

Kaže da voli buntovni duhovni rap. Za nju to zvuči, s pozivom pape Franje kao poruka mladima " pobunite se" - da im na svoj način kaže da bez straha i bojazni vjeruju i šire svoju katoličku vjeru, prenosi Deccanchronicle.

Osim nje i druge časne sestra pripremaju ''moderan'' doček pape.
Poslušajte kako zvuči službena pjesma povodom dolaska pape Frane i izvedbi časne sestre Marie.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Kipu Majke Božje odrubili glavu i razlomili ga na nekoliko dijelova
22. October 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.