31. Mladifestu su ove godine prisustvovali i brojni mladi iz Međugorja i okolice.

Skoro svakoga dana na program je dolazila i mlada studentica Lea Juričić iz Čitluka. Za portal medjugorje-info.com svoje svjedočanstvo je uputila pismenim putem. Njezino svjedočanstvo donosimo u cjelosti:

"Mladifest je za mene iznimna radost i veselje. Cijelu godinu iščekujem ponovni susret. Osobita prilika za moj duhovni život i duhovni rast je zajednička molitva i glazba, pjesma i meditacije te nakane cijeloga svijeta skupljene za oltarom u Međugorju. Međugorje je inače za mene poput doma, kuće mira. Kako živim u Čitluku, praktično sam u Međugorju odrasla i osjećam se dio ove crkve koja u zajedništvu moli, voli i slavi Boga. Tu sam također pronašla toplinu i majčinski zagrljaj Kraljice mira. Često sam s roditeljima, a sada i sama na molitvi krunice na Brdu Ukazanja ili Križevcu – tako da osjećam kako je cijeli moj život jedno hodočašće uz Kraljicu mira, našu Majku. Međugorje je i moja ispovjedaonica, i ovdje najčešće dolazim na ispovijed, a posebno danas kad je porcijunkulski oprost. Osjećam kako je svatko od nas pozvan doći i na svojoj koži osjetiti geslo ovog Mladifesta: „Dođite i vidjet ćete!“ I vjerujem kako će svatko za sebe pronaći ono što zaista traži."

Zanima te i ovo?
Papa Franjo u Iraku: Neka zašuti oružje; vrijeme je za skladnu suradnju
07. March 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.